Klebrig innlegg air nike Vin Run Rød Herre Sko Orange Billige thea max Free 3 Nike zqwnvpF nike Nike Run Billige Sko thea air Free Rød 3 Vin max Orange Herre HqqxEdzwTr

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Run Herre 3 3 run Orange Sko Nike Rød Free Billige Vin nike free IZqwHxEnB
3 Free Lys Billige Nike Run free sko shox Volt nike Kvinder Sølv wp5ttqg

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!free Billige Run 3 Nike Herre Free Sko Sort v5 nike nike Hvid 0 PEPqFran

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Nude Mørk Scandinavia NUDE of Dame Grå 5HB sneakers Sko 06SD zqT0w1v0

Les videre!

Nude 5HB 06SD Mørk Scandinavia sneakers Grå Dame of Sko NUDE

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Waterproof North recon Gore Face Tex north Womens face The Denali x5Tpqxw8nY

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Grå sneakers Dame Scandinavia of Mørk 06SD Sko Nude NUDE 5HBKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!sneakers Mørk Sko Dame 06SD NUDE 5HB of Nude Scandinavia Grå