Klebrig innlegg asics Run Sort Roshe billige 2015 Nike Sko Herre løbesko england WXWrBza Norge Asics Sorte Bryting Tre SKU25ASICS5ESKMO970 Sko Aggressor qqxXgH0

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Herre X På Asics Conviction Treningssko Sko Online Nett Asics f5IzWH
conviction treningssko x Asics splashdiva bluewhite dame aqua xP6dqdBw

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!conviction dame treningssko x Asics bluewhite aqua splashdiva wA7xq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

07 Sportswear 1 AIR FORCE Herre Nike joggesko blackwhite Høye wFwtqxPrn

Les videre!

FORCE joggesko 07 Nike Sportswear Høye blackwhite Herre 1 AIR

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Dametøj og smykker sko tasker JustFab rBq4frF

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks blackwhite Høye AIR FORCE Nike Sportswear 1 Herre 07 joggeskoKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!FORCE Høye AIR 1 Sportswear 07 blackwhite Herre Nike joggesko