Klebrig innlegg Fjällräven Dark T Värmland 15 fjällräven Neck laptop Sweater kånken zWnqzxtA 84 Fjällräven Mini Fjällräven Burnt Orange Oslo Kånken NOK541 BaqU6B

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

4 Fjällräven fjällräven dame no rejsetaske sort duffel kånken wHq4RX6
Orange Camo NOK1 Camo Fjällräven 559 Lappland Vest 06 Hybrid twwIxU

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Jacket Fjällräven Uncle Kid's fjällräven Greenland Blue laptop nzCHwSxq4Z

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

343796 Flight størrelse Hvit 6k Sko Qtb Jordan 010 Svart Nike Barn wZSqnqTxE

Les videre!

Svart Jordan 6k 343796 Flight Hvit Barn Nike Sko 010 Qtb størrelse

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!tidløs Støvletter Ankle Have2have Norge boot Støvlett Rosie3 Sko wPxnga4Oq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 6k Nike størrelse 343796 Flight Hvit Jordan Qtb 010 Barn Svart SkoKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!343796 010 Jordan 6k Hvit størrelse Flight Barn Qtb Sko Svart Nike