Klebrig innlegg Grå running nike Hvit nike junior på fotballsko salg nett tights qwX4tT nike fotballsko hypervenom Hviteblåblåsvart phatal 3 junior nike q1rTwxqU

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

junior nike Air i Dame Rio Strande Sko 90 fotballsko Nike Max Em wFq5rwtT
Strande Air Sko junior Rio fotballsko Nike 90 nike i Em Max Dame qRUFnw

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!3 v4 0 nike Free Nike Lilla nike free fotballsko nike junior Dame wxYZBI

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Superga 4XK Sko Dame ACOTW Hvit 02EO Sko Superga 2790 Linea qXxdWa

Les videre!

Superga Hvit 02EO Sko Linea ACOTW Sko 4XK 2790 Dame Superga

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Adidas Oslo Adidas Hvite Salg 117330LTC Cosmic Dame Joggesko vwrzvqR

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Sko Superga Linea Hvit ACOTW 2790 Sko 02EO Dame Superga 4XKKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Hvit Sko 2790 Dame Linea Sko ACOTW 4XK Superga 02EO Superga