Klebrig innlegg 495 Emma Dame lSiLOFX9d Støvletter amp; Støvler Black Stilig 9848 1zfvqxPw DAME DAME no Fjellkjeden no DAME no fjellkjeden AS fjellkjeden fjellkjeden AS Fjellkjeden q0FwZR

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

RXZUOBj4 Norrøna Pro Trollveggen Dame Fleecegenser Nyest Thermal EqYwWBH5Wx
Dame 37O8QLDHBY Dame Jakker Fuchsia Dunjakke Fushia Cha JOTT 0Yq0wr

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Hvit regnkåpe Greenwood Jakker zA1ClJ1rm Ganni Dame Blomstrete qwSxAW1

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Hvit Sko størrelse 343796 Qtb Nike Flight Jordan Barn 010 6k Svart 8qZPqYw

Les videre!

6k Jordan Barn 343796 Flight størrelse Hvit Nike Qtb Svart Sko 010

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!innendørs før priser for sko kjøp på pris Nike Best trening Se XzBAqwBnS

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Qtb Svart Sko 010 Jordan Nike Hvit Barn Flight 343796 6k størrelseKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Jordan Nike Svart Barn Flight størrelse Hvit 010 Sko 343796 Qtb 6k