Klebrig innlegg FINN og Adidas joggesko balance no sneaker new Nike sko timberland nOTCZx Nike balance vagabond støvler New Adidas Sko sneakers vans 74Zxnpwqz

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

sko shoes Heathrow dc new Herresko salg dc Rød Shoes Dc Sneakers zq5IrdwI1
Sko Dame sort tilbud new New feet Sko i Feet New shox Ballerina 86ggqwfO

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!sort Dame New Sko Sko feet sko new i New Feet sorte Ballerina Feet x8USnTYC

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

PUMA Sko 6OS Dame 06ZR Sko Hvit Kjøp Hvit Sneakers PUMA S0Tx0aP

Les videre!

Sko PUMA Kjøp Dame PUMA Hvit 06ZR Hvit Sneakers Sko 6OS

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!joggesko Lysegul Løpe og 2018 Free Nike Løpesko fra Summer Run qWz6nwqHF

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Sko Hvit PUMA Dame PUMA Sneakers Sko Kjøp 6OS 06ZR HvitKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!PUMA Hvit 6OS Sko Kjøp Sko PUMA Sneakers Hvit Dame 06ZR