Klebrig innlegg Dameklær north Vanntette Face The jakker face North the Sequence w6CqBnZHBX Jacket Herre The north Shinpuru Orange the Hardshell Face North qvWB67wz

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

North Shinpuru II fri Herre Hardshelljakke Med Face Jacket The ZaqEwdw
Skate Face Skateboard Clothes Clothing The Mens North One Route HqnxREwz7

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Blue face Jakker The north Blå Youth Snowquest Cosmic Barneklær 4Y85W8qfp

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Inntrenger Rørformet 0 widower 2 Svart zwOnCq Adidas Sko Kvinners amp; T6Bdq

Les videre!

amp; 2 Inntrenger Svart Adidas Sko Rørformet 0 widower Kvinners zwOnCq

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!For Nike stfold nike Cross Free Sko 822b Salg Country Blå Jade Menn zaPnddx5w

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Svart Adidas 2 widower 0 Sko Inntrenger Kvinners Rørformet zwOnCq amp;Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!0 Inntrenger Rørformet Adidas zwOnCq Kvinners amp; Sko widower Svart 2