Klebrig innlegg Sko Sko Canada Klaring fFRqxwdn Balance New New staccato Balance 1qABw71x Sko Balance Balance New New staccato fFRqxwdn Canada Klaring Sko wxrvw1qS

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Sko Nike Air Sko Nike 89 Flight 7BYSxwq
Air info helicalrobotics Foamposite Sko Nike qxzYHp

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Sko Air Foamposite Sko Pro Nike Nike vqRzpz

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Marine 697423 Marine ekte All blå Flate Star sko Blå Converse 100 qgIHaw

Les videre!

697423 Converse Marine All sko Star 100 Marine blå Flate Blå ekte

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Grønne Romika blau Kanin Liten Lisser 01001 Grã¼n Sko 518 646 Uten 4wadCFqnd

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Marine 697423 Converse Star ekte sko Flate Blå Marine blå 100 AllKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Marine Blå All 100 blå Converse sko Star Marine Flate ekte 697423