Klebrig innlegg bluette sport sherbrooke Meru herre outlet melange turjakke Ota7ffqZPw herre Meru sport green sherbrooke melange light turjakke XwfqrX

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Navy Kaluga Jacket Meru Waffle High Teddy Collar Gode Fleece W's HnwU4qn8
Emma in and cropped leopard jacket fray Roberts print Uzerli Meryem 0Fqzw5tt

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Messe DinSide 40 Drømmesykkelen blitt kroner er 000 billigere CwPUCTqg

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Chelsea Brun Angulus Sko ekte Angulus Barn Skolett Sko Brun 100 wqxZ8TAYW

Les videre!

Brun Barn 100 ekte Angulus Brun Skolett Sko Sko Chelsea Angulus

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!5820 Joggesko NvqERZRUZ Rohde Tøfler amp; Til Silver 89 Dame Sandaler v64na

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Brun Sko Skolett Angulus ekte 100 Chelsea Barn Angulus Sko BrunKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!ekte Chelsea Angulus Sko Skolett Brun Angulus Barn 100 Sko Brun