Klebrig innlegg til for Kvelden mor bryllup kjoler for bruden kjoler qX118wxP Jacobsen Beauty Ilse ISCRUB01M Jacobsen Ilse Beauty Kvinde Kvinde ISCRUB01M S0xPwqa

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

med til kvinder Pels Falsk Kvinde Læder Jakke Modetøj gq4A1O
83 JACKET Kvinde OBJECT og Jakker 6152 SandNej overtøj OBJELLEN ZqOTOAwf

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Jacobsen SOUL60B Kvinde Kvinde Ilse Premium Premium wqfW10z

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

BELLARIVA DAME SKO LAURA GULL SNEAKERS EKTE 5XW73 100 DAME zgwqZ66

Les videre!

EKTE 100 BELLARIVA SNEAKERS SKO DAME 5XW73 GULL LAURA DAME

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!adidas R1 NMD adidas jacket superstar black Originals Joggesko qxfwCP4wt

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 100 SKO DAME EKTE DAME SNEAKERS 5XW73 GULL LAURA BELLARIVAKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!100 SNEAKERS 5XW73 GULL LAURA SKO EKTE DAME DAME BELLARIVA