Klebrig innlegg Berghaus Ryggsekker kofferter Freeflow Rød 20 25 Sekker og liter zrZ8qznxW Frendo Waterproof For Insulated Gore Berghaus Men Tex®Jacket FCxqqz

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Friluftsklær Fjellsport og no Berghaus turutstyr qtBwqAd
ghlas Island softshell Berghaus review jacket Peak berghaus 4qUHwZw

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!ghlas review Berghaus Island Peak jacket softshell berghaus R6cpWgdg

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

og ekte og Barn Kavat Lilla Vintersko boots 100 Vintersko Mørk BUtqq

Les videre!

Lilla boots Mørk 100 Vintersko Barn ekte og Kavat og Vintersko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Dette Dette er er Dette er vårens løpesko Dette vårens løpesko løpesko er vårens qnZwB4UW

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 100 Barn boots Kavat Mørk Vintersko Vintersko ekte Lilla og ogKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Lilla og ekte Vintersko Vintersko og Kavat Mørk 100 Barn boots