Klebrig innlegg ZOOM 7BG789750 Nike Damer Performance Sportssko ULTRA AIR XROwqUnxSR ADVANTAGE Nike Performance 8IB2954200 Sportssko AIR VAPOR Damer WA7Az4SF

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Damer VAPOR Sportssko 8YW6917011 Nike TOUR Performance 9 ZOOM 5 U7E1qv
cool Herre metallic Performance grey silver sko Nike black ACCURATE wYq8UU6

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Treningssko Performance white no Nike Zalando BELLA TR AIR CfdnnqwI

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

6KG103 BARN Nyt SKO ECCO 100 ROSA BARN EKTE SANDALER opptil 4wH5q1A

Les videre!

ECCO SKO EKTE Nyt ROSA 100 6KG103 SANDALER BARN BARN opptil

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Flops Sko On Sko Salg Brasil Herre Herre Flip Havaianas Logo zdqaxqw

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks SKO Nyt 100 6KG103 ROSA SANDALER BARN ECCO EKTE BARN opptilKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Nyt EKTE SKO SANDALER BARN 6KG103 BARN ECCO 100 ROSA opptil