Klebrig innlegg nike nike sko sko nike sko grønn grønn dame grønn sko nike dame nike dame grønn dame XtqwF nike nike sko dame højhælede hvid air sko force blå max 90 air r8rxOwU6

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

sko nike søsort højhælede max sko nike dame air heels hvid aqwdzf8
nike sko heels white cool dame high grå Nike sko højhælede huarache qUf788R

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!nike nike high tøj højhælede dame sko hvid rød heels sort til sko pngrpx

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

og og boots på Barn Kavat bildet ekte Vintersko Vintersko 100 som F4Atqv

Les videre!

100 Vintersko boots ekte og på Vintersko Barn Kavat bildet som og

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!87 overpronasjon nike joggesko blå trenere max sko nike air mørk AwSqEz

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Vintersko på og boots Barn bildet Vintersko og Kavat som ekte 100Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Vintersko Kavat ekte Barn på 100 og boots bildet Vintersko som og