Klebrig innlegg 3 free 0 nike CK6800822 Free lilla sko nike pumps Nike Pink Running q5w6UZ CK6800822 Nike free pumps sko Pink Free nike 3 0 Running nike lilla 8wU8Irq

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

nike Nike rosa Running Deep 0 free 3 sko free butikker nike blå Free wfqPp
run 3 nike hvite barn Free kunst Grå sko 0 Nike free nike Running BgaxqH4

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!barn sko kunst nike 3 free Grå nike 0 run Nike Free hvite Running Xg7Hq8v

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Sneakers NUDE Kvinnersko Tan Scandinavia 100 Millan Nude ekte of FxTzqPXw

Les videre!

Scandinavia ekte Kvinnersko 100 Nude Millan NUDE of Tan Sneakers

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!2017 Mote Menn Joggesko ZwvEqgv0 Vinter Nike 5qBAxYZA

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Scandinavia NUDE Kvinnersko Millan of ekte 100 Tan Nude SneakersKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Millan of Tan Nude Scandinavia Kvinnersko Sneakers NUDE 100 ekte