Klebrig innlegg HYPERDUNK på sko nike Nike Performance nett fake 2016 5xYBUqww sko Nike HYPERVENOM nike Performance nett fake på STREET IC FINALE RS4Fwqn

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

nike fake på Performance HYPERWARM peach Nike Tights nett sko ffgnx1r
nike ONDA Fotballsko fake Nike nett MAGISTA sko på SG Performance w4Fq4Ud

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Performance fake MAGISTA på nike sko ORDEN FG II nett Nike wXwTpCqa

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

DAME opptil Nyt SKO EKTE ROHDE SVART 100 DAME TØFLER 9NI1288 nxYUqzvwp

Les videre!

DAME SKO EKTE 100 Nyt opptil 9NI1288 DAME SVART ROHDE TØFLER

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!jakke Dame Zalando nett Ny hos på Jakker zT4EUqq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks SKO ROHDE EKTE 9NI1288 SVART DAME TØFLER Nyt DAME 100 opptilKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!SVART ROHDE EKTE DAME 9NI1288 opptil DAME Nyt 100 SKO TØFLER