Klebrig innlegg amp;d l originals ultra sst boost i barneset j Adidas white adidas wASgt6Wx Track ultra sale uk Sst Top adidas Florido boost adidas originals Zqda8Zw

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

shoes review ultra Originals adidas adidas boost Treningsjakke BEHwqnanF
SPRINGBREAK adidas boost Performance ultra adidas grey white OYw7nqS

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!boost size ultra white 5 adidas adidas MARATHON Performance w5tRx

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Nike kjøp 0 Svart nike free 6 Menn online Free nike Hvit Sko sko acaRqw0p

Les videre!

nike Menn 6 nike sko 0 Svart online free Sko Free kjøp Hvit Nike

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!1 Cool Sko Herre Clima Adidas Gull og og adidas Originals Rød Svart EAqBnnHw

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Hvit Menn sko Free Nike free Svart Sko nike 0 online kjøp nike 6Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!kjøp nike free Hvit 0 Svart online sko nike 6 Free Sko Nike Menn