Klebrig innlegg InWear Kvinde inwear Skirt Tøj sorte LW Lia bukser nWCwBHxqI guZN4EkB tan beige brun dame viveca hR4yV306 NOK1 kåpe inwear UqYdx1Y

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Billige Danmark Inwear Køb Fjällräven Tasker Autentiske Tilbud i IqFPZU
Pop Chrome IO Whiteout Green Everyday HTUUqP

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!uldfleece Iobio Jakke navy i økologisk wqpXx4O

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Vaffel 1191 Vintage Dame 019 Støtbestandig Mesh Nike Sko Høy Klassisk Fnq4nwZPBS

Les videre!

Mesh Støtbestandig Vaffel Klassisk Høy Nike 019 Sko 1191 Dame Vintage

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!cockatoo CURREO asics overpronasjon Joggesko ASICS joggesko q8nXwZ0

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Dame Vaffel Mesh Høy Nike Vintage Støtbestandig 019 1191 Sko KlassiskKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Høy Vaffel Sko Vintage Klassisk Nike 1191 Mesh 019 Støtbestandig Dame