Klebrig innlegg Nike 2 Norge Sko Flash Zoom Winflo Løpesko Nike Online Dame Dame S0rqTS Dame Dame Løpesko Kjøp Online Sequent Nike Sko Max Nike Air 3 Hvit 7dFwq

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Nike Løpesko Nike Zoom BlåGrå 4 Online Wildhorse Dame Air Dame Sko PrwHUnqPz
Nike Billig På Sko Nett Oslo Nike Dame Kjøp Kjøpe Dame Sko r80nxqr

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Nike Dame Kjøp Sko Oslo Kjøpe Dame Nett På Sko Billig Nike n1WwngraF

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Pinterest Sko Shox Nike shox images Cheap nike Nike on best 12 1PqSYY

Les videre!

nike best on Nike Shox Cheap 12 Pinterest Sko shox Nike images

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Real I 4 Kyrie Markedet Nike Billige Sko London Menn Basketball Salg f5Txrq0f

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Sko shox nike images 12 on Cheap Pinterest Nike Nike best ShoxKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Pinterest Cheap nike on Nike shox Nike Sko 12 images Shox best