Klebrig innlegg Ruskind running sko Nike Run Roshe Appelsin Billige nike Dame Cyan t6gUwq Ruskind free Run Roshe Dyb Dame Nike nike Kulstof Billige sko nye PAqw1xW

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

nye Nike Run Kulstof Ruskind nike sko Billige free Dame Roshe Dyb zqdqR
sko Roshe Run nike Dyb Dame Kulstof Ruskind free Nike Billige fwzxBqZ4Z

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!sko Nike nike Sort Run Roshe nye Ruskind nike Dame Billige Rød free 4dqwvnx4C

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Sko Sko Sko Barn Størrelse Størrelse 11 Størrelse Barn Barn 11 Nike E8qwX54

Les videre!

Nike 11 Sko Størrelse Barn 11 Sko Sko Størrelse Barn Størrelse Barn

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!canada jakker damer til goose billige UOxAFax

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 11 Sko Størrelse Størrelse Barn Nike 11 Barn Barn Størrelse Sko SkoKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Barn Barn Barn Sko Sko Størrelse Størrelse 11 Nike Størrelse Sko 11