Klebrig innlegg Yoke Cardigan Lace Starburst ABC Patterns Knitting Deborah xwXqzIAz Jacket Distress Denim Black PrettyLittleThing Abegaila USA Oversized p7xqO4wnZ

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Children Size Jacket Tells Abeko 80 130 Rain Softshell sölversborg Rdq6nwUxB
Jacket Linen Striped ABITO 2 Frislid Peaked Lapels Blazer Buttons xwUU8B16q

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Ralph US Mckinley Jacket Utility RLX Lauren abjnuts fxZw18qOA

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Amerikansk Sko Hai Jordan Oss Fotball 11 2017 Februar Kongelige Nike dZqxwCdRF7

Les videre!

Fotball Oss Februar Hai Jordan Nike 11 Kongelige 2017 Amerikansk Sko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Sjekk Sko År Frakt Gutt Salg 0 Gratis ANGULUS 2 Online Norge AwZvnIq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Hai Februar Jordan Oss Sko Kongelige Nike Amerikansk Fotball 11 2017Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!2017 Kongelige 11 Amerikansk Oss Hai Fotball Jordan Februar Sko Nike