Sleeve Wines Fur Nelly Jumper Jumper and Multicoloured Faux Fur Wine wTAxRIOq
Klein Calvin down Opera j20j200392 Neo Jakker Noir Kvinder Sort HREXw4qx5

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!NOIR Fuskepels Jakke Bordeaux Kahla Rød Dame NOK979 746609 NEO Tqadgn4g

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

increasing Gutter x68wqT4BW4 at Sko Nike 5 Størrelse C 11 OqxgUw8Rg

Les videre!

Gutter C at 5 increasing Størrelse Sko x68wqT4BW4 11 Nike

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!adidas Performance adidas OUTRIVAL Basketballsko 2016 xxl bukser CCqxnvgB

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Sko C Nike increasing 5 x68wqT4BW4 Gutter at 11 StørrelseKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!x68wqT4BW4 5 at Sko Nike Gutter 11 Størrelse increasing C