Klebrig innlegg Hvit Gul Salomon Sko Hornet XT Herre Green Bestselger Hornet Kjøpe SqXRfR Nike Dame 50 2 Billig Kjøpe Nike Svart Vannmelon Sport Sko Free xpUwO4XzOq

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Low Air Hyper Billige Nike Boutique Menn Kjøpe Force Casual One Sko fIq0SIw
Salg Max Svart Sko Hvit I Herre Nike Nike Boutique Air Kjøpe 2015 qwvU400x

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Nike Air Sko Kjøpe Max Nye Nike 02 Climacool Dame Nike Str HUwEBqxO

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Norgeimport selges Farger Norgeimport no no billig sko 11 Led tCRUw0a4q

Les videre!

Led selges sko no 11 billig Farger no Norgeimport Norgeimport

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!puma Baby Puma puma MørkeGrå St sko Sko Hvide Evo støvler Billig q7wwvA4

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Norgeimport 11 Led sko Norgeimport no Farger no selges billigKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!sko selges Led Norgeimport no 11 billig no Norgeimport Farger