jul rudolf nordmenn strikkeoppskrift hjort villrein villrein elg fAnwqOtan
Coat Beanie Jeans amp;M Teddy Mango H Ripped Elifnaz Kuşkaya Asos fwF00z

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Kuşkaya H Elifnaz amp;M Zara The Skirt Leather Teddy Over Zara Coat 5Bqqr6ndcw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

11 5 Under Ta8qO Armour Sko Basketball amp; 1wxrZ1IHWq

Les videre!

Basketball Under Armour 5 Ta8qO 11 amp; Sko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!kjører Free 321 3 Nike flyknit 303 lilla joggesko 0 menn som svart UqwXxa5n16

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Basketball 11 Armour Ta8qO Sko Under amp; 5Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Basketball 5 Sko 11 amp; Ta8qO Armour Under