Klebrig innlegg VoltMtlc Online GSPS Cool 10 Dart no Grønn FOOTWAY Sko Kjøp Nike SqI1RR 9 no Blå Sko FOOTWAY GSPS Online Nike Dart Kjøp Obsdn Ntrlgr 1xfqpxEw

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Nike 6 Dame Dame Downshifter Sko Nike Kjøp Sneakers Nike Sneakers qBfW48w
Sko Grå White Gs Downshifter Silver Kjøp 8 Online Nike Jr Grey PH8wpq

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Black Grey cool White Kjøp Sko 2 Contact Flex Svart Nike Online UxwfZqTRH

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Klassisk 1191 Støtbestandig Mesh Vintage Dame Nike 019 Høy Vaffel Sko tFrOF6Bqw

Les videre!

Støtbestandig Nike 1191 Sko Høy Vaffel Mesh Dame Klassisk Vintage 019

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Barn Kvinner Sko Big Nike Air Rabatt Blå Jenter Vapormax Rosa Hvit STq5twnZ6

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Klassisk Sko Støtbestandig 1191 Dame Høy Nike 019 Mesh Vaffel VintageKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Støtbestandig Mesh Klassisk Vaffel 019 1191 Dame Vintage Sko Høy Nike