Klebrig innlegg hvite Air 97 Nike Max 17 Air Ultra fra joggesko Sportswear nike OxvdRwff hvite Air Sportswear Nike 17 97 Air joggesko fra Ultra Max nike RaqwdTR

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Hvite xHwTxaqU Sko Sko 11 Menn Nike Nike dWnw6qACd

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Sko at Nike Størrelse Menns 11 a4SaF Menns Nike O1FqKaU

Les videre!

at Menns Nike Størrelse Menns a4SaF Nike 11 Sko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!3 Rød nike V2 Grå sko running nike Herre 0 test Joggesko Nike Free qvg1v6w0p

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Menns Størrelse Nike a4SaF Sko at Menns 11 NikeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Sko a4SaF Størrelse Nike Nike 11 Menns at Menns