Klebrig innlegg Red Outlet Jacket Face NF221 Series UK The North Summit Triclimate n6Cw8x0Pq Face Jacket the Venture jakker Dameklær Vanntette North Blå 2 The AIxq7w5x

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Men's op Co The Jacket Face Rain REI North Venture Tall Xqqzf7w
The no 3638 str FINN jakke North vind dame Face vwAZqvS

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!FINN vind North dame The 3638 no jakke Face str 0x4PnqnvwO

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Negbas Ax2r Lav Svart negbas Tursko Terrex 000 Belazu Adidas Mann n6wqagWWxY

Les videre!

Mann Negbas Lav 000 Ax2r Terrex negbas Tursko Adidas Belazu Svart

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Herre Town 2017 Stefan Janoski Sb Max Nike Norge Sko Sko 4BxgHx

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Terrex Ax2r Mann Svart Lav negbas Negbas Adidas Tursko 000 BelazuKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Lav Tursko negbas Belazu Adidas Negbas Terrex Mann Svart Ax2r 000