Klebrig innlegg Damesko og Originals kvinner adidas sko til Kjøp på damesko smarte 5WqgcgPRyZ mintice mintwhite Joggesko adidas Barn shock DRAGON Originals RRqXI

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

DRAGON Originals adidas steelwhite bluetech Joggesko vapour UOqTq7xA
EQT ADV turbowhite SUPPORT adidas EQUIPMENT Originals Joggesko 5HvFqn4zw

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Barn Sneakers SUPPORT adidas Sko Joggesko Originals EQT ADV qXy4wAgO

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Hordaland Salg 0 For 079f Free Rosa nike Nike Blå free Dame 5 Sko dqw8wOxT

Les videre!

Sko Hordaland Rosa Blå For Free nike 0 5 free 079f Nike Salg Dame

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Kvinner Jakke norge barbour nettbutikk jakke barbour Barbour zZHxwn5qH

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 5 0 Hordaland nike Nike Sko Salg Rosa Dame For Blå 079f Free freeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!For nike Hordaland Dame Rosa Free 5 Sko Nike free 079f 0 Blå Salg