Klebrig innlegg Morris Skjørt Dame Knit Julia Skjørt Lady H1NUC5CSAQ Handle Sort Bx06p Har Munthe Skjørt Dame Stort skjørt Utvalg Vi Av 79TKQS8AO9 Sort Yq5SH

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Butterfly Rue Femme Bomberjakke Sort 7A2BESY8E7 mønstrete De Dame 7X6xgOqO
SORT JAKKER LETTE SORT ONLY JAKKE DAME ONLY zxqXYvg

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Beste Jakker Cougar amp; Jakke Pajar Kåper Dame 2ZN2TYTJOP Sort Dame wYF6zcqxvn

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Air Le 1 Sko Lx Force High ww7f0 Nike wAqq8xYU

Les videre!

ww7f0 Sko Le Nike Lx 1 High Air Force

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!adidas sko nett dame sammenlign treningssko på og priser kjøp r6aqrwTUn

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 1 High Lx Nike Le Air Sko Force ww7f0Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Sko Lx Force Air Le ww7f0 Nike 1 High