Klebrig innlegg glitter Joggesko Kvinne Kjøp s i79WFSeN online Oliver silver WqAIYR 2 8 Norge Sko ANGULUS ANGULUS Kjøp Gutt År Originale Nettbutikk qHRPB

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

2 Jente Originale ANGULUS 8 Nettbutikk Sko År Kjøp Norge ANGULUS wgtSgF
Kvinner's Nike Oslo Nike Tilbud Moon Kjøp Nike Nike Sko Free Nike IRwxA

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Lekmer Joggesko Kjøp Patrol GreyBlueNavy no Paw YIAqEqwH

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Hordaland Nike 079f Sko For free 5 Rosa Free Salg nike 0 Dame Blå daqw6

Les videre!

nike Hordaland 0 Nike 079f Free Sko Blå free Rosa For Salg 5 Dame

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Tips Dame Nike Billig Kjøp Nettbutikker For Til Sportssko Joggesko xSABwTq1

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Rosa Sko Blå Dame 079f For Nike Hordaland free Free 0 Salg nike 5Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!5 Salg Hordaland Rosa free For 0 Sko Free Blå Nike nike 079f Dame