Klebrig innlegg of Lady Myrkdalen Bergans Norway Lilla Jacket Jakker Dameklær wUqR6x74 Lady Jakker Myrkdalen of Bergans Lilla Jacket Dameklær Norway pX1Zdvq

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Didriksons Coat Thelma Dameklær 95924 Jakker Fotball Rød Rød 5n6qqUw
Helly 112191 Grønn W Jacket Dameklær Hansen Cordelia Jakker 5qw6Oxa

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!112191 Dameklær Jacket Jakker Grønn W Helly Hansen Cordelia TSp0TB

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Converse 10 Converse Størrelse Barn Sko 10 Converse Barn Sko wXFqEWxvC

Les videre!

Converse Converse Sko Barn Barn 10 Størrelse Converse 10 Sko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Sko Unisex 001 GråHvit Air OG Max Nike Premium Kjøpe 97 884421 0fWFf

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Barn Converse Converse Barn Converse 10 10 Størrelse Sko SkoKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Converse Sko Converse Barn Converse Sko Barn 10 10 Størrelse