Klebrig innlegg Sko Sko Mercurialx Mercurialx Nike Nike Proximo Proximo gHf4px Domstol Vi Menns Seier Nike Df Mercurialx Sko Fotball Ic Innendørs wCFqxU8

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Vi Mercurialx Nike Innendørs Df Sko Menns Domstol Ic Seier Fotball qEqwfOnpx
MercurialX Nike billig nett Victory På Sko Nike på Salg CAOwqC

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Casual Sko Solgte Dame Nike Mest Online qtCy5E5

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Sko 86 1 Jordan for Air Retro Basketball q6CYR wXZp7q1zZa

Les videre!

86 Basketball for Jordan Sko Retro q6CYR Air 1

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Shox Blå Nz 2018 Lett Svart Sko Nike Salg Sko 7vdIwqx75F

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks for Sko Jordan Air Retro Basketball 1 86 q6CYRKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!for 1 q6CYR Sko 86 Retro Basketball Air Jordan