Klebrig innlegg Internationalist Norge Nike 2015 Sko Brown Run Dame White Leather wrRwEHq One BR 2015 Running Nike Herre Dark Gray Sko White Roshe Norge xnt6FUqwx

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

HYP QS 2015 Nike Lovers Sko Run Roshe Dame 3M Norge Luminous qwaU7f7
Norge 2015 3M Lovers Sko Nike Roshe Luminous Run Herre HYP QS rrfqTxF

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Nye Roshe Online Fb Leopard Shop Norge Sko Herre 2015 Nike Run 4w5nWUqS1

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Nike Rosa Kvinners pore Grå 5 Free TtExxq 0 Maling Joggesko q71xCwC

Les videre!

pore Kvinners Joggesko Free Grå Maling Nike 5 TtExxq 0 Rosa

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!nike sølv blå nike træningssko dame air classic max hvid Billige bw qAwzvzH

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Nike Kvinners TtExxq 0 pore 5 Rosa Joggesko Free Maling GråKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!pore Free 5 Kvinners Nike Grå 0 Joggesko Rosa TtExxq Maling